SOLO: værdiskabende personlig branding fotosession

SOLO er en personlig branding fotosession med fokus på dig, så dine følgere lærer dig bedre at kende, du får stærkere relationer og et nemmere salg.

Forestil dig styrken i personlig branding gennem billeder, skræddersyet til den soloselvstændige iværksætter, der ønsker at øge sin tilstedeværelse på sociale medier, forstærke relationer til følgere og øge salget.

En SOLO fotosession er designet til at maksimere dit udbytte, så du får et rigt udvalg af billeder, der styrker dit personlige brand, og som er klar til brug på dine sociale medier. Det sparer dig værdifuld tid, så du kan fokusere på andre vigtige dele af dit liv og din karriere.

Hver session er unik og personlig. Det handler om at fortælle din historie, vise din livsstil og værdier – de ting der gør dig unik, er hvad der skaber et ægte og personligt udtryk i dine billeder. Du får 15 flotte og unikke billeder, som afspejler din personlighed og stil, og som du frit kan tilpasse til dine behov.

Når du booker mig til din SOLO session, starter vi med et spørgeskema inden vores forberedelsesmøde. Dette sikrer, at vi begge forstår dine værdier og ønsker, og gør det muligt for mig at indfange din essens på en måde, så du stråler mest muligt.

SOLO fotosessionen er en investering i dig selv og din virksomhed. Du får materiale til en autentisk og kraftfuld personlig branding, der resonerer med dit publikum og styrker din forretning. Med min ekspertise og dit professionelle input skaber vi billeder, der ikke bare fanger blikket, men også fortæller din historie og forstærker dit brand.

Se eksempler på lidt af andres billedemateriale her – vil du direkte til priserne under billederne, klikker du bare her

Priser på personlig branding sessions

Betaling skal foretages efter bestilling. Er I flere selvstændige, og booker I sammen, sendes fakturaen til én person. Sessionen kan udføres indenfor et år efter bestilling.

Inkl. kørsel op til 45 minutter fra Holbæk, derefter 10 kr/minut, jvf. Google Maps. Tillæg ved bro/færge. Priserne er ekskl. moms.

Billederne kan frit bruges til: Websites, pressemeddelelser, e-mail signaturer, nyhedsbreve, generel markedsføring, sociale medieplatforme, online/offline annoncer, foredrag og præsentationer, visuelt præsentationsmateriale, bogomslag og meget mere…

Erhvervspriserne er eksklusiv moms.
l

Formøde

Et formøde skaber en perfekt forståelse af dig og dit brand, og der skabes ideer og koncepter.

Omgivelser

Tøjvalg, styling og lokation spiller en vigtig rolle i at formidle det ønskede budskab og bør vælges omhyggeligt!

Stemningsbilleder

Dine billeder skabes igennem vores samarbejde, og vi skaber historier for at få de bedste billeder.

Teamwork

Sparring og feedback på billederne giver dig de bedste resultater, når de klargøres til levering.

Personlig Branding fotograf

Jeg vil gerne høre mere om, hvad du kan gøre for mig…

Du kan ikke kopiere siden. Kontakt mig, hvis du ønsker lignende billeder.