Erhvervsportræt

Du har ét forsøg til at skabe indtryk – Lad det blive dit bedste!

Er dit erhvervsportræt skarpt nok?

Hvad finder kunderne, når de søger dig på nettet. Er dit profilbillede lige så seriøst og professionelt, som du gerne vil virke på en ny kunde? Eller finder man et billede af dig fra den seneste fest eller ferie, for der var da lige noget, der kunne bruges, who cares?

Dit erhvervsportræt vil ofte være det første indtryk, en ny kunde, leverandør eller samarbejdspartner får af dig, og derfor er det vigtigt, at det er præcist i sin udstråling og budskab.

Skal direktionen have nye erhvervsportrætter og pressebilleder?

Skal medarbejderstaben fotograferes til Linkedin og til hjemmesidens kontaktside? Skal de fotograferes enkeltvis, for dernæst at blive samlet til ét gruppebillede og flere teamsbilleder?

Hver type billede vil have sit formål og sit udtryk, men de skal alle kunne afspejle jeres erfaring og troværdighed, så kunder og samarbejdspartnere kan se vækstpotentialet ved at handle med jer.

Styrk den visuelle og digitale identitet for både dig og virksomheden

STÆRKE BILLEDER, der STYRKER dit brand

Skal du skifte karriere, skal du opbygge dit personlige brand, eller skal der blot nye billeder til? Hvis du i forvejen arbejder bevidst med dit personlige brand, ved du allerede, at billeder er en meget vigtig medspiller til at skabe synlighed om dig og dine budskaber. Dine billeder er en stor hjælp til at kommunikere de rigtige følelser frem hos kunden. Dermed vil kunden se dig som eksperten indenfor dit felt, og du vil lettere nå dit ønskede resultat.

Hvis din virksomhed skal fremstå som moderne, opdateret og i udvikling, er det vigtigt med stærke billeder af virksomhedens nøglepersoner. Billeder, der understøtter virksomhedens historie, fortælling og identitet. Det samme gælder dig som person.

Som portrætfotograf kan jeg tilbyde forskellige fotomuligheder til dig, der vil styrke dit eller virksomhedens brand.

Jeg tager en lang række billeder, så der er et bredt udvalg at vælge imellem. Når billederne er klar, vil du få adgang til et galleri, hvor du kan vælge de af billederne, du ønsker at benytte. Herefter vil du modtage de færdige billeder digitalt og klar til brug.

Pris på portræt og personlig branding fotograferinger

De billeder, du lægger på hjemmeside og sociale medier, er dit visitkort. Det er de billeder, der repræsenterer dig og dit brand. Det er de billeder, der sætter potentielle kunders forventninger til et samarbejde. Måske er det en brugt kliché, men du har kun én chance for at give et godt førstehåndsindtryk. Lad det være det bedste!

Portrætter, stemningsbilleder og produktbilleder leveres alle i en opløsning til web og til print. Priserne er ekskl. moms og inkl. op til 45 minutter fra Holbæk, medmindre andet er angivet, hvorefter der faktureres 10 kr./minut jvf. Google Maps tur/retur.

Erhvervspriserne er eksklusiv moms.

l

Planlæg din succes

God planlægning af din visuelle branding skaber en hurtigere og større succes

Makeup

Du skal føle dig perfekt, når du skal eksponeres. Derfor er makeup en mulighed i de forskellige fotosessions

Stemningsbilleder

Skiller du dig ud? Er du synlig? Du får de gode billeder til at styrke dit brands værdi

Brandingbilleder

Dit budskab synliggøres i form af billeder, der matcher dit brand. Vi kan lave flere stories til hver session.

Jeg vil også styrke mit brand

Du har kun én chance for at give et godt førstehåndsindtryk. Lad den være dit bedste!

Du kan ikke kopiere siden. Kontakt mig, hvis du ønsker lignende billeder.