Eventfotografering

Med fokus på følelser, stemninger og uudtalte fortællinger, skabes billederne der bliver mere end blot fotografier!

Eventfotografering med stemningen i fokus

Konferencer, messer, åbent hus arrangementer, kundearrangementer, produktlancering, firmafester, workshops, seminarer, teambuilding-/medarbejderture, jubilæer, udstillinger, receptioner og andre mindeværdige events.

Når din virksomhed planlægger en begivenhed, er det afgørende at indfange de kortvarige øjeblikke med billeder. Disse billeder tjener ikke kun som interne souvenirs for dine medarbejdere, men fungerer også som et kraftfuldt værktøj til at styrke din virksomheds image udadtil. Med flotte stemningsbilleder og professionelle pressefotos kan du fremvise din virksomhed på sin allerbedste måde.

Som professionel fotograf er jeg ekspert i at fange de øjeblikke, der sjældent gentager sig, men som for altid vil blive værdifulde minder. Jeg tager hånd om fotograferingen, så du kan fokusere på din event og dine gæster, mens jeg sørger for høj kvalitet og at de relevante billeder bliver fanget på det helt rigtige tidspunkt.

De udvalgte billeder du modtager, er af en kvalitet, der gør dem egnede til mange års brug, enten som reklamemateriale eller på din virksomheds hjemmeside.

Uanset hvilken type begivenhed det er, kan billederne bruges til at styrke din virksomheds image.

Klik på billederne for at aktivere hele galleriet – vil du direkte til priserne under billederne, klikker du bare her

Pris på​ eventfotografering, der skaber mindet om din begivenhed

De fleste begivenheder kræver en blanding af formelle og afslappede billeder, der fanger virksomhedens kultur, de vigtige øjeblikke, deltagernes engagement og den generelle atmosfære. Som eventfotograf kan jeg dække et bredt udvalg af arrangementer, der hver især giver mulighed for at fange unikke øjeblikke og skabe et udvalg af mindeværdige billeder.

Fotodækning af talere, stemninger og engagement blandt deltagere, billeder af networking i pauserne mellem begivenhederne.

Billederne leveres som redigerede jpg-filer og klar til brug i webversion og i høj opløsning.

1 time: 4.000 kr, 2 timer: 6.000 kr., 6 timer 14.000 kr. Derefter 2.000 kr/time.

Tilkøb et fysisk album i str. 20×20 cm med op til 20 sider. Pris fra 4.000. Ekstra opslag/2 sider: 400 kr. En god gaveidé med minder fra en begivenhedsrig event.

Erhvervspriserne er eksklusiv moms.

l

Udlicitering

Udlicitering af eventfotografering sikrer dig god dækning og kvalitetsbilleder.

Byg relationer

Opbyg stærke relationer med kunderne og vis jeres værdsættelse gennem dokumentering af eventen.

Stemningsbilleder

En eventfotograf fanger den fine stemning, de løftede glas og balance mellem samtale og stilhed.

Oplevelsen

Billeder fra jeres event skal huskes for glæden ved at skabe positive oplevelser sammen med kunder og forretningsforbindelser.

Vi skal også bruge en eventfotograf

Billeder fra en firmabegivenhed fanger øjeblikke af glæde og gensidig respekt!

Du kan ikke kopiere siden. Kontakt mig, hvis du ønsker lignende billeder.