Et foto abonnement

Skaber synlighed

 

Et foto abonnement giver dig eksklusive billeder af virksomheden, lokationer og projekter og understøtter samtidig dit brand, når billederne bruges de rigtige steder. Du og dit brand bliver synlig, folk husker dig og det bliver lettere at få kunder.

Sælger du kvalitet til dine kunder?

Dine billeder skal understøtte dit brand uden brug af ord!

Din virksomhed sælger kvalitet, og dine billeder skal understrege det. Det gælder om at vise kunden, hvilken type virksomhed, du/I er.

Vi køber med følelser, så derfor er budskabet i billederne en meget vigtig del af det, og du kan få et forspring, når du får lavet lokationsbilleder hos mig. Ud fra segmenteringsværktøjer bliver billederne tilpasset den kundetype, der matcher med dine værdier.

Billederne skal udvise så meget professionalisme, at jeres kunde slet ikke er i tvivl om, at det er her de skal lægge deres ordre.

DIN VIRKSOMHED ER noget særligt

Et billede huskes meget mere end de ord, der omgiver det!

Derfor er det vigtigt med unikke billeder. Jeres billeder skal fortælle historie og vise virksomhedens styrke, for det er dét, der adskiller jer fra konkurrenten.

Dine billeder fortæller om det særlige ved jeres virksomhed, og den historie kan alverdens købebilleder ikke hamle op med. De samme købebilleder kan ses på mange, forskellige sider, hvilket udvander både budskab og seriøsitet. 

Så er din virksomhed noget særligt – skal dine billeder også være det.

Lokationsbilleder

Virksomhedens domicil, lokaler, interiør og området omkring. Perfekt til håndværkere og arkitekter, der vil vise før- og flotte efter-billeder.

Procesbilleder

Hvordan virker produktet? Klæd din forbruger på med billeder, der hjælper på forståelsen.

Stemningsbilleder

Når der er mennesker med på billeder, skabes der stemning. Det kan være til event, reception eller arbejdsrelaterede situationer.

Brandingbilleder

Har du en kædevirksomhed, kan jeg besøge alle lokationerne. Køb et abonnement, og vi ændrer det til et klippekort.

Se udvalgte opgaver

Erhvervsfotograf i Holbæk, men kører gerne både til Kalundborg, København, Roskilde, Ringsted, Næstved, Slagelse, Køge, Gentofte, Helsingør, Gilleleje og resten af Sjælland. Fotograf til erhvervsportrætter, annoncer, biografreklamer, kataloger, brochurer, kampagner, udstillinger, mad. Erhvervsfotografering og domicilfotografering af dit firma, produktioner og kontormiljøer. Erhvervsfotograf til profilbilleder af medarbejdere. Produktfotografering i studie eller onlocation. Packshot fotografering. Fotograf til årsberetninger etc. Erhvervsfotograf ved årsmøder, konferencer, receptioner.

Du kan ikke kopiere siden. Kontakt mig, hvis du ønsker lignende billeder.